Za šta se koristi Multi-Gyn

Multi-Gyn je kompletna linija proizvoda za intimnu negu. Naši proizvodi dovode do olakšanja intimnih tegoba kao što su neprijatan miris, svrab, peckanje i pojačan sekret i obezbeđuju optimalnu intimnu higijenu.

Multi-Gyn je kompletna linija proizvoda za intimnu negu

Naši proizvodi dovode do olakšanja intimnih tegoba kao što su neprijatan miris, svrab, peckanje i pojačan sekret i obezbeđuju optimalnu intimnu higijenu.

Brend je osnovala 1996. godine, između ostalih, Annelize Goeldbloed, medicinski biolog. Želela je da pruži ženama alternativu u standardnom tretmanu vaginalnih tegoba koji može imati izražene nuspojave i može dovesti do ponovne pojave tegoba.

Mi u Multi-Gyn-u zaista razumemo potrebe žena kada dođe do intimnih tegoba i način na koji to utiče na njihove živote. Stoga im mi pružamo proizvode koji direktno olakšavaju intimne tegobe na prirodan način, bez poznatih neželjenih efekata. Naši proizvodi su bazirani na jedinstvenom 2QR- kompleksu (“to cure”= lečiti) koji vraća i normalizuje prirodnu floru vagine.


 

Kako to funkcioniše

Multi-Gyn proizvodi obnavljaju i štite normalnu vaginalnu ravnotežu. Ako je vaginalna flora u ravnoteži, ona je prirodno zaštićena od bakterija i gljivica koje uzrokuju tegobe. Kada je ravnoteža poremećena, mogu da se razviju tegobe poput svraba, vaginalnog sekreta, neprijatnog mirisa ili suvoće.

Naši proizvodi poboljšavaju Vašu prirodnu floru i podržavaju rast korisnih bakterija koje pomažu u zaštiti od tegoba i infekcija.Naši proizvodi

Multi-Gyn nudi kompletan asortiman proizvoda za intimnu negu. Nudimo proizvode za lečenje i prevenciju vaginalnih tegoba kao što su svrab, suvoća vagine, pojačan sekret ili neprijatan miris, kao i bakterijske vaginoze i kandida.

Niste sigurni koji proizvod da koristite? Probajte naš selektor proizvoda kako biste pronašli pravi proizvod za Vas!