Kako to funkcioniše

Multi - Gyn proizvodi se koriste u terapiji i prevenciji vaginalnih tegoba vraćanjem prirodne ravnoteže Vaše vaginalne flore. Disbalans vaginalne flore je jedan od najčešćih uzroka nelagodnosti kao što su svrab, vaginalni sekret, suvoća vagine i neprijatan miris. Vraćanjem ravnoteže, Multi- Gyn proizvodi Vam neće samo dati direktno olakšanje nego će Vam pomoći u prevenciji svakog budućeg problema.

Efekti i posledice

Naši proizvodi se uglavnom sastoje od prirodnih sastojaka. Jedan od glavnih sastojaka je 2QR - kompleks (“to cure” = lečiti) koji je prirodan, biljni sastojak. 2QR - kompleks neutrališe štetne bakterije i gljivice tako što sprečava vezivanje za tkivo. Ovo podržava prirodan proces ozdravljenja i ravnotežu vaginalne flore. 2QR - kompleks nema poznatih neželjenih efekata.

Terapija i prevencija

Nakon nanošenja na Vaše intimno područje, Multi Gyn proizvod će imati direktan umirujući efekat na tegobe kao što su svrab ili iritacija. Ukoliko imate infekciju kao što je bakterijska vaginoza ili vaginalna gljivična infekcija, proizvod će Vam dati direktno olakšanje od tegoba kao i lečenje infekcije.

Proizvodi se takođe mogu koristiti u prevenciji tegoba i infekcija. Niste sigurni koji proizvod da koristite?
Probajte naš selektor proizvoda.