Aktivni sastojci

Jedan od naših glavnih sastojaka je patentiran, na biljnoj bazi, bioaktivni 2QR kompleks (“to cure”= lečiti). Verujemo da je bolje povratiti prirodnu vaginalnu ravnotežu - koja Vas štiti od tegoba - nego samo lečiti simptome. Ovaj metod je efikasan, daje direktno olakšanje, sprečava ponavljanje tegoba i nema poznatih neželjenih efekata.

2QR-VIDEO

Šta je 2QR-kompleks?

2QR - kompleks ima jedinstvenu sposobnost da neutrališe štetne mikroorganizme, kao što su gljivice i loše bakterije. Može se koristiti uporedo sa drugim lekovima.

2QR - kompleks je ekstrahovan iz soka lista Aloe Barbadensis koji je prirodan proizvod. Uzimamo gel Aloe sa različitih mesta - Curacao, USA, Južna Afrika i dr. U zavisnosti od izvora, količine sunca, kiše i vremena berbe, boja može da varira od transparente do svetlo ili tamno ćilibarne. Miris takođe može da varira u zavisnosti od regiona gde je ubrana Aloe Barbadensis.

Bezbednost i efikasnost naših Multi- Gyn proizvoda je zagarantovana bez obzira na boju gela. Molimo Vas da ne oklevate da nas kontaktirate ukoliko imate neko pitanje ili imate sumnju zbog boje.

Antibiotici/Antimikotici

Antibiotici i antimikotici se obično preporučuju za terapiju vaginalnih tegoba i infekcija. Iako su efikasni u tome što eliminišu vaginalnu infekciju, oni takođe imaju jak uticaj na ostatak Vašeg tela.

Metronidazol je antibiotik koji se često propisuje kod lečenja bakterijske vaginoze. U toku uzimanja metronidazola, korisnik može imati neprijatne nuspojave kao što su ubrzan rad srca, osećaj toplote ili crvenilo kože, osećaj blagog peckanja, mučninu i povraćanje.

Multi- Gyn proizvodi rade na rebalansu normalne vaginalne flore, nemaju uticaja na ostatak Vašeg tela i nemaju poznatih neželjenih efekata. Saznajte više o tome kako Multi- Gyn proizvodi deluju i kakav uticaj imaju na Vaše telo!

kako to funkcionise.

Nauči više o efektima ili probaj naš selektor proizvoda i nađi najbolji proizvod za sebe!